Kindercursussen (kortlopend)

Kindercursussen bij CultuurLocaal

Behalve doorlopende instrumentale lessen zijn er bij CultuurLocaal ook kindercursussen zoals Muziek op Schoot en Muziek voor Peuters.

Daarnaast zijn er speciale klassen zoals de GitaarKlas, de PianoKlas, de VioolKlas en de DwarsfluitKlas. Dit zijn kennismakingscursussen voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. De groepsgrootte is bij voorkeur 5 of 6 kinderen.

De cursussen starten twee keer per jaar: na de zomervakantie en rond de voorjaarsvakantie. Kinderen die een klas gevolgd hebben krijgen op deze manier de gelegenheid om na het volgen van bijvoorbeeld een GitaarKlas over te stappen op een andere klas. Op die manier maak je in een jaar tijd kennis met twee instrumenten.

Soms blijft een klas na het volgen van de cursus bij elkaar en doet een vervolgklas.
Maar ook overstappen naar de gewone instrumentale muziekles is mogelijk

Wist u dat wij nu ook improvisatietheater lessen hebben?

Wist u dat wij nu ook improvisatietheater lessen hebben? Klik hier voor meer info!

.

Welke cursussen er precies starten hangt af van de beschikbaarheid van docenten en van de aanmeldingen. Kijk hier welke basiscursussen er nu gepland zijn en hier voor welke instrumentklassen kinderen zich kunnen inschrijven.

Tarieven     l     Direct inschrijven

Leerlingen

CultuurLocaal staat open voor alle Barendrechters, van jong tot oud en van alle culturen. We hebben een mooi aanbod muzieklessen voor kinderen vanaf de jongste leeftijd tot en met een koor voor senioren. Liefhebbers van improvisatietheater kunnen bij ons ook terecht.

Docenten

CultuurLocaal vindt kwaliteit belangrijk. We werken dan ook alleen samen met gediplomeerde docenten.
Informatie over al onze docenten vindt u hier.

Instrumenten

Wij bieden lessen aan op de een grote verscheidenheid aan instrumenten. De populaire keuzes gitaar, viool en piano, maar ook bijvoorbeeld cello, hoorn en harp en het meest natuurlijke instrument van allemaal: de stem!

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.