Monica Millar over de muzieklessen zang

“De stem is het meest natuurlijke instrument dat een mens heeft. Estill Voice Training (EVT) is een systeem waarbij je niet hoofdzakelijk klankgericht bent, maar eerder lichamelijk gericht. Je leert je stem te ervaren door te snappen hoe het werkt. Hoe beter je je eigen stem kent, hoe beter je keuzes kunt maken en hoe vrijer je kunt zingen! Voor leerlingen die musicalrepertoire willen doen, werk ik ook veel aan presentatie. Zangles geven is mijn passie! Elke leerling is weer anders en leert mij een nog betere docent te zijn.”

Ervaring:

• Conservatorium I.M. (Improviserend musicus) afgerond in 1992

• Diploma EVT in Ohio behaald in 2005 (eerste in Nederland)

• Ook werkzaam als zang- en pianodocente aan de DAPA (Dutch Acadamy of Performing Arts)

• Zangdocent geweest bij de productie Tarzan van Joop van den Ende

• Veel ervaring als zangeres in vele stijlen, zoals theatrale stukken, pop en jazz

• Momenteel actief in een kleine formatie met all-round repertoire, met een percussionist en mijn dochters die allebei goed kunnen zingen

Contact:

Nieuwsgierig naar de andere docenten van CultuurLocaal? Klik dan hier voor het overzicht.

cultuurlocaal-barendrecht-docent-zang-monica-millar

Gevarieerd aanbod CultuurLocaal Barendrecht

CultuurLocaal heeft een gevarieerd aanbod van muziekonderwijs. Op verschillende locaties in Barendrecht kunnen jong en oud bij ons terecht voor muziekles op verschillende instrumenten en natuurlijk zang. Zowel klassiek en lichte muziek zijn vertegenwoordigd en er zijn individuele en groepslessen. Alle leerlingen kunnen met regelmaat meedoen met leuke projecten waarin vaak verrassende combinaties worden gemaakt. Naast een muziekschool is CultuurLocaal ook uw adres voor improvisatietheater en in de nabije toekomst ook voor andere vormen van theaterles.  Al onze docenten streven naar de hoogste kwaliteit van lesgeven op elk niveau en willen steeds het beste in hun leerlingen naar boven halen.

Tarieven     l     Contact