Sgt Pepper was bij CultuurLocaal

Wim Braber

, Evenement

Sgt Pepper was bij CultuurLocaal

 

Onder het motto ‘we are Sgt Pepper!’ organiseerde CultuurLocaal op dinsdag 30 mei een bijzondere muziekavond met songs van The Beatles. En wat een gedenkwaardige avond werd het! Intiem, heftig, uitbundig en ontroerend. Een prachtige mix van popbands en klassieke combinaties klonken in de fantastisch aangeklede BaerneZaal. De nummers werden afgewisseld met bijzondere informatie over het ontstaan van de muziek of de tekst door een echte ‘sgt Pepper’ (Jacques la Croix), terwijl ondertussen Jos Vis de deelnemers op zijn eigen enthousiaste manier introduceerde. Tijdens de inloop en in de pauzes draaide DJ Rockalberti ouderwetse plaatjes op een originele grammofoon.

 

‘Wat een talent bij elkaar op één avond’ hoorde je voortdurend onder het publiek dat in groten getale en enigszins in rood gekleed naar de Baerne was gekomen. Behalve jonge talenten speelden ook docenten mee, zowel van de klassieke als van de lichte muziekafdeling. Met als afsluiter een gezamenlijk uitgevoerd en door de zaal meegezongen ‘Hey Jude’.

 

CultuurLocaal heeft weer laten zien dat zij veel jonge talenten bij elkaar brengt die in staat zijn om muziek naar hun eigen hand te zetten en hen coacht om het beste uit zich zelf te halen. Mooier klinken The Beatles niet meer dan op deze in alle opzichten historische avond.

Bekijk hier de foto’s van deze geweldige avond

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met info@cultuurlocaal.nl.